Wegbebakening kopen

Tijdelijke bebording of voor het echie

Heb je een project waar je tijdelijke bebording voor nodig hebt? Of zelfs meerdere projecten, waardoor je afzetmaterialen tekort komt? En die verkeersborden kopen voor project X komt er ook nog eens bij. Jij weet heel goed wat je nodig hebt. Nu nog een leverancier die het ook begrijpt. Niet alleen de juiste wegbebakening, als RVV bebording, flespalen, afzethekken en noem ‘t maar op. Maar ook snapt dat je wegbebakening weleens met spoed op locatie moet hebben.

Nieuwe verkeerskegels kopen

Wat je ook nodig hebt, is een leverancier die op de hoogte is van de nieuwste regelgeving van wegbebakening. Want dat houd jij allemaal niet bij.

Hier krijg je geleidebakens en verkeerskegels die voorzien zijn van retroreflecterend materiaal met minimaal klasse 3.  Vanaf 1 januari 2026 mag je de oude met klasse 1 of 2 niet meer gebruiken.

Straatmeubilair dat past

Bij jullie projecten moet je vaak straatmeubilair regelen. Verkeerszuilen, ronde verkeerspiegels of verkeerspiegels op paal. Dan wil je toch dezelfde partij die dat ook allemaal voor je regelt.

Aluminium verkeersborden kopen?

Dat kan anders. Met veel minder CO2  uitstoot en door hergebruik van grondstoffen. Het zijn rijstvlies verkeersborden. Deze duurzame verkeersborden versplinteren niet en zijn bestendig tegen vocht, rot en allerlei schimmels. Geldt ook voor allerlei andere borden. Lees hier meer…

Hier kan je halen wat je nodig hebt. Of dat nou om RVV bebording gaat, een partijtje kennis over wegbebakening of gewoon oprechte interesse.
Krijg passend adviesDownload gratis onze catalogus

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.