Veiligheidstraining
voor jouw mensen

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Jouw mensen hebben kennis over veiligheid op de werkvloer. Certificaten op zak waar nodig is. De pictogramborden hangen. Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen dragen ze.  Veilig werken zou je denken. Maar er gebeuren nog steeds ongelukken.

Hoe kan dat?

Jij en jouw mensen hebben een goed stel hersens. Natuurlijk zijn jullie op de hoogte van veiligheid. Alleen zorgt het niet direct voor veiligheid op de werkvloer. Het gedrag van jouw mensen moet namelijk ook veranderen.

Dat kan! En makkelijk ook. Met online veiligheidstrainingen. Gericht op gedragsverandering. Samen met de specialisten van Tagpoint helpen we jouw mensen veilig werken.  

Veilig werken doe je zo!

De veiligheidstrainingen zijn ontwikkelt met gedragspsychologen. Door serious gaming en e-learning werken jij en jouw mensen aan gedragsbeïnvloeding. Het traint de hersenen, verbetert de waarnemingen jouw medewerkers gedragen zich na afloop veiliger op de werkvloer.
Veilig op de werkvloer. Bescherming van jouw mensen. Dat staat voorop. Laat je adviseren wat bij jullie organisatie past.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.