Opvallen met voertuigreclame

Wat een mooie wagen

Voertuigbelettering is niet nieuw voor jou. Althans je weet dat het bestaat. Je ziet namelijk op de weg regelmatig voertuigreclame. Maar hoe het precies in zijn werk gaat zo’n voertuig belettering. Dat weet je niet. Is ook niet nodig. Daar zijn wij voor.

Wat je wel weet is dat voertuigreclame veel bereik heeft. Je laat je bedrijfsnaam opvallen op en langs de weg. Moet je nog wel een voertuigbelettering kiezen die opvalt en bij jullie (huisstijl) past.
Lees het verhaal

“Samen hebben we de uitgangspunten besproken en voor ieder voertuig werkte HKV vervolgens het ontwerp uit.”

Niels Boudewijn - Planner van Doorn Geldermalsen

Wat kost voertuigbelettering?

Dat wil je het liefst direct weten. Maar dat is dus per bedrijfsauto een ander prijskaartje. Maar ook per klant. Want wat zijn jouw wensen voor voertuigreclame?

Hier heb je vijf voorbeeld pakketten van voertuigbelettering tot aan carwrapping. Pakket 1 is het goedkoopste. Daar hebben we namelijk het minste mankracht en materiaal voor nodig.
 • Small
  3x logo
  1x NAW gegevens
 • Medium
  4x logo
  1x NAW gegevens
  3x website
 • Large
  4x logo
  1x NAW gegevens
  3x website
  2x bedrijfsomschrijving
 • Creative
  Een voertuigbelettering helemaal naar jouw wens
 • Carwrap
  Een carwrapping helemaal naar jouw wens

Verschil met carwrapping

Bij autobelettering werken we met uit folie geplotte stickers. We plakken het logo, tekst of wat elementen van jullie huisstijl op de auto. Bij carwrapping pakken we als ware de auto helemaal in met folie. Die folie krijg je dan precies in jullie huisstijlkleuren.

Bij onze klant Ruud den Hartog hebben we een combinatie gemaakt. Dat donkergrijze is autowrapping en de NAW-gegevens vallen onder voertuigbelettering.
Het folie wat hier is gebruikt is mat metallic.

Meer dan autobelettering

Dat we autobelettering doen dat weet je nu wel. Maar daar laten we het niet bij. Want je kan al je voertuigen bij ons laten beletteren. Van motoren en bestelauto’s tot tractoren en vrachtwagens.

Dus ook je oplegger. Net als Peets.

Hoe werkt het?

Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan bellen wij je razendsnel op. Dan vragen we uit wat je wensen zijn voor jouw voertuigbelettering. Het is trouwens nog leuker om bij elkaar aan tafel te schuiven.

Dan gaan wij daarna een ontwerp uitwerken. Je krijgt er minstens twee. Zodat je zeker weet dat je een voertuigbelettering krijgt dat bij jullie past.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.