Veiligheid op de bouwplaats

Met de juiste bouwplaatsinrichting

Bij elk project sprokkelen jullie weer alles bij elkaar aan bouwplaatsinrichting. Waar halen we het projectbord? Welke veiligheidsborden zijn bij dit project verplicht? Waar hangen we die op? Met tiewraps? Of geldt dat alleen voor het bouwhekdoek?

Geen paniek. Wij helpen. Ook als je het antwoord al wel weet. Dan leveren we gewoon het projectbord wat je nodig hebt. Of het veiligheidsbord.

Over veiligheidsborden gesproken

Die hebben we. Zo’n pictogrambord met helm bijvoorbeeld. Niemand die het dan vergeet om een helm te dragen. Dus weet ook iedereen precies wat van hem of haar verwacht wordt.

Qua veilig werken bedoelen we dan. Over het werk zelf laten we het aan jou en jouw mensen over.

Werkt als een malle

Spuitmallen en sjablonen kan je hier ook krijgen. Wij snijden dan de gewenste vorm voor je uit. Die kunnen jouw mensen dan inspuiten op de plek waar dat nodig is. Dit is dus ideaal voor bij een bouwplaatsinrichting waar je niet overal veiligheidsborden op kan hangen.

Laat je bedrijf zien

Jou adviseren we niet alleen om veilig te werken met een bouwplaatsinrichting. Maar ook om jullie bedrijfsnaam te laten zien. Zo is het voor elke voorbijganger een duidelijk verhaal wie jullie zijn en wat jullie doen. Dan werk je ook gelijk aan naamsbekendheid.

Hoe je dat voor je moet zien? Bij Bouwers Van Braam-Minnesma hebben we dat zo aangepakt. Wij hebben zelfs een speciaal steigerdoek op maat voor dit bedrijf gemaakt om iedereen fijne feestdagen te wensen.

Door een bouwhekdoek

Hier heb je niet alleen een steigerdoek op maat, maar ook een bouwhekdoek. Die adviseren we sowieso bij een bouwplaatsinrichting. Bouwhekdoeken kan je namelijk ook gebruiken om te communiceren over de specificaties van het project.

Of je zorgt met een bouwhekdoek ervoor dat je niet op je vingers wordt gekeken. Of eigenlijk nog belangrijker. Niemand kijkt dan tegen het puin aan. Zoals hier bij Bouwers Van Braam-Minnesma.
Het bouwhekdoek mesh is het meest populaire doeksoort. Het is B1-gecertificeerd. Dat betekent dat het brandvertragend is en geschikt is voor buiten. Dus die kan zeker tegen een stootje.

Bij een bouwplaatsinrichting adviseren we dit meestal ook. Komt omdat het winddoorlatend is. Als een bouwhekdoek niet winddoorlatend is kan het bouwhek namelijk omwaaien.

Bouwen doe je samen

Behalve de bouwplaatsinrichting. Dat geef je eigenlijk liever uit handen. Dus dat pakken wij wel van je over.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.