Werken doe je veilig

Zoals het hoort

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend. Veiligheid op de werkvloer. Maar dat is het niet. Het vraagt tijd en moeite van jou aan de voorkant. Om het voor jouw mensen allemaal te regelen.

Bedrijfskleding kopen denkt iedereen aan. Dat zit ook wel goed. Maar er komt wel meer bij kijken.

Wat valt er nog meer te halen?

Wat denk je van persoonlijke beschermingsmiddelen. Of wegbebakening voor als jouw mensen aan, op of langs de weg werken. Afzethek. Verkeersbord. Pionnen. Schildjes.
Kan natuurlijk ook zijn dat je de bouwplaats moet inrichten. Pictogrambord voor ‘Betreden op eigen risico’ of een bouwhekdoek.

Hebben jullie dat allemaal? Ja!

Dit doe je als je slim bent!

Zorg voor zichtbaarheid. Dan bedoelen we niet van jouw mensen. Is trouwens wel het belangrijk. Maar dat weet je. Reflecterende bedrijfskleding. Goede wegbebakening en noem ’t maar op.

Maar voor jouw bedrijf. Het zit ‘m al in de kleine dingen. Is het op jullie bedrijfspand goed zichtbaar dat jullie er zitten? Zijn jouw mensen herkenbaar op de weg?
Het antwoord is persoonlijke aandacht. We kunnen wel roepen ‘Gevelreclame’ en ‘Voertuigbelettering’. Dat kan je hier ook halen. Alleen weet je dan alsnog niet wat het beste bij jouw bedrijf past.
Lees het verhaal

“Samen hebben we de uitgangspunten besproken en voor ieder voertuig werkte HKV vervolgens het ontwerp uit.”

Niels Boudewijn, planner Van Doorn

Brandt het lampje al?

Kijk bijvoorbeeld naar gevelreclame. Wil je die verlicht hebben? Ga je dan voor verlichting aan de achterzijde van de letters of kies je voor lampen die de letters verlichten?
Van die keuzes die je niet alleen wilt maken. Doordat wij jou en jouw bedrijf leren kennen weten we wat er past.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmeten otoplastieken
Datum: Vrijdag 28 oktober
Tijd: vanaf 14.00u
Locatie: HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!