Word jij onze nieuwe collega?

Tof! Dan kom jij terecht in een team waar je, je thuis voelt. Je bent hier geen nummer, maar gewoon jezelf.

“We zijn een heel hecht team, dat vol elkaar vertrouwd. Dat is heel fijn werken, want als iets niets lukt, weet je dat een collega het altijd kan en wil oplossen.”

Evert Methorst – Sales HKV

Onze vacatures

Check snel of er een vacature openstaat die bij jou past:

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker binnendienst bij HKV: dat gaat leuk worden. Jij gaat ons namelijk vertegenwoordigen. Alle binnenkomende vragen en orders verwerk je tot in de puntjes en je bewaakt onze leveringsbelofte aan de klant. Samen met je collega’s ben je dagelijks in contact met onze klanten.

Lees meer over deze vacature

Logistiek medewerker

Samen met je collega’s verzamel je de juiste artikelen uit ons magazijn. Je pakt het zorgvuldig in en regelt dat het klaar staat voor onze chauffeurs. Het komt weleens voor dat een klant een bestelling à la minute nodig heeft. Die wil je niet laten wachten. Je loopt er dan gewoon een stapje harder voor.

Lees meer over deze vacature

Accountmanager buitendienst

Jij bent niet zomaar een accountmanager. Jij bent een relatiebouwer. Jij hebt oprechte interesse in onze klant, houdt van persoonlijke aandacht en verleent service vanuit je hart. Het is dan ook niet gek dat jij van jouw klanten precies weet hoe hun business in elkaar zit, waar ze tegenaan lopen en hoe ze hun koffie drinken.

Lees meer over deze vacature

Stageplek

Wil je een stage waar je meer doet dan koffie schenken? Als je een BBL, BOL, MBO of HBO opleiding doet, kan je bij ons van alles leren. Over sales, logistiek, marketing, collega’s en noem ’t maar op. Klik snel op de button hieronder!

Solliciteer direct