HKV in een nieuw jasje

Met die extra stap voor jou

Als je elke dag de drive hebt om het beter te doen. Dan groei je vanzelf een keer uit je jas. Daarom hebben we een nieuwe aangetrokken. We hebben er onze merkwaarden in gestopt, zodat we altijd die extra stap voor jou blijven zetten. We zetten alles op alles om een 9 te zijn voor onze klant.

Klanten waarderen ons met een 8,1

Dat hebben we onderzocht (januari 2021). Althans dat heeft marktonderzoeksbureau Markteffect voor ons gedaan. Om zwart op wit te hebben hoe de samenwerking verloopt. Geen mooie verhalen, maar gewoon hoe het er echt aan toe gaat.

Onze klanten waarderen ons met een 8,1. Waar persoonlijk contact het hoogste scoort met een 8,5. Dat is heel dichtbij de 9 die we voor jou als klant willen zijn.

Dit is wie wij zijn

We roepen altijd dat je bij ons moet zijn voor persoonlijk contact. Dat is ook precies wat uit ons brandingsonderzoek van G2O naar voren is gekomen.

Je kiest voor HKV als je geen nummer wilt zijn. Als je wilt dat iemand met je meedenkt. De telefoon opneemt als je belt. En ook nog weet wie je bent. Zo maken wij kwaliteit persoonlijk.

Dit is onze belofte:
Wij zijn KLANTGERICHT, willen het beste voor onze klanten en doen ons best om het voor hem zo makkelijk mogelijk te maken
Wij zorgen dat we MEEDENKEN met onze klanten, doen dat vanuit hun belang en geven op basis daarvan specifiek advies voor zijn of haar situatie
Wij voelen ons VERANTWOORDELIJK voor de kwaliteit van ons eigen werk, voor de afspraken die we hebben gemaakt en de integriteit van het advies dat we geven
Wij zijn BETROKKEN bij onze klanten, oprecht geïnteresseerd in hun context en voelen ons verbonden met hun lot
Wij maken zaken doen PERSOONLIJK door hechte langetermijnrelaties aan te gaan en onze klanten en hun organisatie op die manier persoonlijk te kennen.

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmeten otoplastieken
Datum: 22 juli
Locatie:
HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!