Duurzaamheid

Vanuit HKV zijn we niet alleen bezig met vandaag, maar hebben wij ook oog voor de toekomst. We geloven dat op het gebied van bedrijfskleding nog een hoop winst te behalen is. Als totaalleverancier houden wij voor onze klanten alle laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en circulair goed in de gaten.

Wat is circulair?

Wat wordt er eigenlijk verstaan onder circulair? Het is immers een definitie die steeds vaker wordt gebruikt en niet altijd in de juiste context wordt geplaatst. Een circulaire economie is een industrieel-economisch systeem waarin grondstoffen niet worden uitgeput, maar opnieuw worden ingezet voor productie of hergebruik. Op deze manier wordt het restafval zoveel mogelijk uitgesloten. De schade aan het milieu kan op deze manier worden beperkt en grondstoffen worden niet oneindig uitgeput.

Wat doet HKV zelf?

We hebben ook kritisch gekeken naar onze eigen processen en materialen. Vanuit daar zijn we continue processen aan het verbeteren. Zo bestaan onze kartonnen dozen uit gerecycled papier. Het papier en karton wordt apart bij ons verzameld, in een balenpers samengedrukt tot compacte balen.

Reparatie en kalibratie

HKV beschikt ook over een eigen reparatie- en kalibratieafdeling voor de verschillende meetinstrumenten. De afdeling heeft al ruim 20jaar ervaring met de meest voorkomende merken zoals Topcon, GeoMax, Spectra, Leica, Stabila en Nedo. Met de reparatie en kalibratie dragen we bij aan een langere levensduur van de apparatuur.

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.