T'RIFFIC

T’riffic is al een aantal decennia het workwear merk van Schijvens Corporate Fashion en bestaat sinds 2009 in de huidige stijl.

De T’riffic collectie is een brede collectie van algemene werkkleding, geschikt voor bedrijven in o.a. de bouw, logistiek, montage en evenementenbouw. De kleding kan goed bedrukt of geborduurd worden, zodat ieder bedrijf demogelijkheid heeft om zijn huisstijl door te voeren in de werkkleding. Hierdoor loopt iedere medewerker er stoer, stijlvol en vooral duurzaam bij.

Alle T’riffic kleding kan na het dragen ter recycling worden terug gegeven aan Schijvens Corporate Fashion, zodat zij daar weernieuwe kleding van kunnen maken: een circulair systeem!

T’riffic Fair Wear

T’riffic Fair Wear is een van de labels van het workwear merk T’riffic. De volledige Fair Wear collectie is gemaakt onder sociaal duurzame omstandigheden, met een 100% monitorpercentage bij Fair Wear Foundation en een score van 89 uit 100 punten. Hiermee behoren zij tot de categorie Leader!

T’riffic circulair

Met veel enthousiasme leveren ze vanaf 2019 ook een volledig circulaire bedrijfskledingcollectie onder het label T’riffic Circulair. Zij hebben van onze gerecyclede garens uit 50% gerecycled katoen en50% gerecycled polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook heeft T’riffic jacks en softshells toegevoegd, gemaakt van 100% gerecycled polyester. Een gerecycled kledingstuk bespaart ongeveer 99% water, 40% CO2 en 40% energie ten opzichte van een “virgin” artikel.

Softshell 100% gerecycled polyester
Naar webshop
Sweat jacket 50/50% gerecycled polyester en gerecycled textiel
Naar webshop
Heren Worker 50/50% gerecycled polyester en gerecycled katoen
Naar webshop
Jack 100% gerecycled polyester
Naar webshop