Tricorp

Als Tricorp Workwear staan we voor duurzame, sterke en mooie werkkleding.

Tricorp weet dat moderne werkkleding niet alleen functioneel en van goede kwaliteit moet zijn. De kleding moet ook voldoen aan wettelijke normen en geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Door bij de fabricage gebruik te maken van doordachte ontwerpen en zorgvuldig gekozen stoffen weten zij dat altijd te realiseren. Een hoge kwaliteit van producten, uitstekende service, innovatiedrang en toekomstvisie zijn ze op het lijf geschreven.

Werkkleding op maat

Veel aandacht gaat uit naar het design en de pasvorm van de kleding. Iedereen vindt het immers prettig om er goed uit te zien. Omdat uniform gemaakte kleding geen rekening houdt met verschillende lichaamsvormen, bieden zij keuze op dat vlak. Tricorp-kleding wordt veelal gemaakt in een grootaantal verschillende maten en in meerdere uitvoeringen. Zo weten we zeker dat elke persoon kleding kan dragen waarin hij zich prettig voelt en comfortabel kan werken.

Werkkleding voor iedere professional

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En datbetekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkledingvoor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Zij geloven datprofessionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfectpassen. Daar stemmen we bij HKV volledig mee in. Wij begrijpen datprofessionals in een uniform team behoefte hebben aan werkkleding die kanvoldoen aan hun individuele eisen. Net zoals wij begrijpen dat alleprofessionals behoefte hebben aan veilige, betrouwbare en kwalitatiefhoogwaardige werkkleding, ongeacht de verschillen in hun vakgebieden.

Tricorp Sweater High Vis Capuchon
Naar webshop
Tricorp Midi Parka Canvas
Naar webshop
Tricorp Werkbroek Twill Rewear
Naar webshop
Tricorp Poloshirt Borstzak
Naar webshop