Silky

Met ruim 100 jaar aan ervaring produceert Silky innovatieve trekzagen met een aantal unieke eigenschappen. Niet voor niets staan Silky zagen bekend als de beste handzagen ter wereld.

Uitzonderlijke kwaliteit

Silky zagen worden geproduceerd in de Japanse Ono-regio, met de grootste toewijding en volgens de modernste technieken. De ongeëvenaarde kennis van metaallegering en -bewerking zorgen voor een uitzonderlijke kwaliteit. De bladen van “Authentic Premium Japanese Steel” zijn hard en slijtvast door het hoge koolstofgehalte en tegelijk flexibel dankzij de zachtere kern.

De zaagtanden worden niet gezet zoals bij westerse zagen, maar met hoge precisie per laser uitgesneden. De vlijmscherpe tanden zagen op de trekbeweging, wat natuurlijker aanvoelt en minder belastend is dan een duwbeweging. Iedere zaagtand heeft vier verschillende snijvlakken, die samen zorgen voor een zuivere snede en perfecte afvoer van zaagsel.

Het holgeslepen blad zorgt voor een soepele beweging om snel te kunnen zagen onder alle omstandigheden. Belangrijk is om enkel kracht te zetten op de trekbeweging en niet op de duwbeweging.

De beste handzaag

Met een ruim assortiment heeft Silky voor iedere professional de juiste zaag. Dus zoek je een telescopische stokzaag om veilig op hoogte te snoeien, een vaste zaag voor aan je klimgordel of een compacte vouwzaag om makkelijk mee te nemen? Silky biedt verschillende keuzes in bladtype, lengte en vertanding om altijd de perfecte zaag te vinden.

Silky Vouwzaag Super Accel
Naar webshop
Silky Vouwzaag F180
Naar webshop
Silky Snoeizaag Zubat
Naar webshop
Silky Stokzaag Hayauchi
Naar webshop