Redbrick

Ook op je werk wil je er goed uitzien. Daarom kwam Redbrick in 2008 met de eerste safety sneaker. Een veiligheidsschoen moet bescherming bieden. Laat daar geen misverstand over bestaan. Maar het oog wil ook wat. Het merk heeft een breed aanbod aan S1P en S3 schoenen die er ook nog eens goed uitzien. Redbrick. Your style at work.

Beschermend ook nog trendy

Wees lekker jezelf op je werk. Met Redbrick kies je voor het beste van twee werelden. Een veiligheidsschoen die eruitziet als een sneaker en ook nog eens lekker zit. Het merk bewijst dat niet alle werkschoenen maar zwart  hoeven te zijn.

Vandaag de dag heeft het Redbrick zelf ook een breed assortiment aan veiligheidsschoenen en -sneakers, voornamelijk binnen de veiligheidsklassen S1P en S3. Het merk gebruikt steeds nieuwe technieken om de schoenen te verbeteren. Zo laten zij zich inspireren door ontwikkelingen uit de sportwereld en werken zij met moderne materialen als microfiber en mesh.

Wie de schoen past, trekt hem aan.

Loop je de hele dag in een magazijn? Dan is een S1P schoen iets voor jou. Werk je buiten? Kies dan voor een S3 model van Redbrick. Alle S3 modellen van Redbrick zijn namelijk ten minste een uur lang waterafstotend! Zo is er voor ieder wat wils.

Ook voor dames is er bij Redbrick wat te kiezen door de Redbrick Ladies line. Deze schoenen zijn ontworpen rondom een damesvoet. Hierdoor zijn deze modellen een stuk smaller dan normale veiligheidsschoenen.

Redbrick Azure
Naar webshop
Redbrick Saphire
Naar webshop
Redbrick Sunstone
Naar webshop
Redbrick Onyx
Naar webshop