Quest

Quest maakt het werken van vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever door comfortabele en kwalitatieve signalisatiekleding. Het assortiment kleurt vooral oranje en voldoet volledig aan de RWS-normering.

‍‍Werk extreem veilig

Het merk Quest is ontstaan uit het produceren van custom made bedrijfskleding. Wij streven ernaar om grenzen te verleggen op het gebied van geavanceerd design samen met functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. Door de vraag uit de markt zijn er een aantal mooie basisproducten tot stand gekomen.

Naast signalisatiekleding, biedt Quest ook: 

• Workwear
• Vlamvertragende kleding
• Specials

Gemaakt van SIOPOR

De jassen zijn 100% water- en winddicht en gemaakt van SIOPOR. Deze stof beschermt jouw medewerkers in allerlei weersomstandigheden. Het materiaal is namelijk 100% water- en winddicht. De beschermlaag houdt je medewerker perfect droog en door de waterafstotende afwerking absorbeert de stof geen regendruppels.

Doordat er gewerkt wordt in de jassen kan je verwachten dat er zweet wordt geproduceerd. Maar voordat het zweet de huid kan irriteren, brengt de SIOPOR-laag het zweet naar de buitenzijde van de kleding, waar het kan verdampen.

Quest - Amerikaanse overall Lek
Naar webshop
Quest - Overal Merwede RWS
Naar webshop
Quest - Parka Dommel
Naar webshop
Quest - Worker Donge RWS
Naar webshop