Mascot

Mascot is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De missie van MASCOT is het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

Met oog en respect voor mens en milieu

Als wereldwijd textielbedrijf draagt Mascot een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mensen en milieu, zowel op productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen. Die verantwoordelijkheid nemen zij uiteraard. Daarom hebben ze onder andere meer dan 10 jaar geleden hun eigen productielocaties opgezet in Vietnam en later ook in Laos, waar ze goede, respectvolle en veilige arbeidsplaatsen bieden.

Bij Mascot willen zij altijd kunnen garanderen dat hun klanten de best mogelijke producten krijgen. En bij 'de beste producten' denken ze aan alle aspecten van het product. Het moeten niet alleen slijtvaste producten zijn die lang meegaan en daardoor onnodig gebruik van nieuwe hulpbronnen voorkomen. Het product moet ook worden geproduceerd door mensen die zich veilig en prettig voelen op hun werkplek, en met materialen waarvan de oorsprong transparant is en die bijvoorbeeld in aanmerking komen voor het Oeko-Tex®-certificaat.

Kwaliteit en behoorlijkheid

De producten van Mascot zijn oplossingen. En het zijn oplossingen die staan als een huis! Niet alleen slijtvast, maar ook met oog en respect voor mens en milieu. De kernwaarden van Mascot zijn – ook in de context van maatschappij en milieu – kwaliteit en behoorlijkheid. Kwaliteit in producten, oplossingen en afspraken, en behoorlijkheid in twee betekenissen: grondigheid en fatsoen.

Thermojack Climascot
Naar webshop
Pilotjack Frankfurt
Naar webshop
Broek Mannheim
Naar webshop
Rok Accelerate
Naar webshop