Hikoki

Gebruikersgerichte productontwikkeling en een groeiend assortiment. Luisteren naar wat de gebruikers willen en die gegevens terugkoppelen voedt het actieve R&D beleid van HiKOKI.

De nieuwste technologieën zorgen dat die informatie vrijwel direct wordt verwerkt in de noviteiten die HiKOKI op de markt brengt. Hoe klein of hoe groot die veranderingen ook zijn, ze zijn telkens afgestemd op de dagelijks veranderende wensen van de vakman. En op de basiseigenschappen die elke HiKOKI machine in zich heeft: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur. Constante uitbreiding van het assortiment zorgt dat de vakman elke klus aankan met een betrouwbare HiKOKI en dat nieuwe markten worden betreden zoals de groenmarkt met het motor aangedreven Outdoor Power Equipment.

Power for Professionals
Weten wat de vakman nodig heeft: het beste gereedschap voor elke klus. Daarom luistert HiKOKI goed naar de wensen en ontwikkelt vanuit die basis een complete lijn machines. Machines waarmee het prettig werken is omdat aan elk detail is gedacht: ergonomie, comfort, veiligheid, inzetbaarheid.
Met eigen ontwikkelingen zoals de koolborstelloze motor in zowel accu- als elektrische machines worden de meest moderne technieken vertaald naar gebruiksgemak. Zo maakt HiKOKI werk van aangenaam werken.

Profs voor professionals
Het tegemoetkomen aan de wensen van professionele eindgebruikers doe je niet zomaar. Daarom is HiKOKI er trots opdat in de afgelopen jaren een belangrijk dealernet is opgebouwd. Gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers aan de bouw, installatiebranche, industrie en tuin en park bedrijven. Bij HKV kan je terecht voor alles wat je maar wilt: deskundig advies over de juiste HiKOKI, demonstratie, levering, reparatie, etc.

Hikoki Reciprozaag
Naar webshop
Hikoki Cirkelzaag
Naar webshop
Hikoki Accu haakse slijpmachine
Naar webshop
Hikoki Accu boor- schroefmachine
Naar webshop