Helly Hansen

Helly Hansen biedt de perfecte combinatie tussen functioneel design, bescherming en stijl. Met de nieuwste technologieën maken zij kwalitatief hoogwaardige kleding voor mensen die buiten werken of sporten. Inmiddels is Helly Hansen uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming met tal van kleding en technologieën zoals Helly Tech® en LIFA®.

Helly Tech®

Helly Tech® is de waterbestendige en ademende buiten laag tussen jou en de weersomstandigheden. Het unieke membraam houdt watermoleculen buiten terwijl warmtedamp naar buiten kan. Dit houdt je droog en aangenaam. Deze gepatenteerde technologie zit bijvoorbeeld in de Helly Hansen Chelsea evolution shell jacket 71140

‍LIFA® Warm, droog en aangenaam

LIFA® ontneemt vocht van de huis waardoor je warm, droog en aangenaam blijft .De stof is gebaseerd op de ‘’ yarn technology’’ en getest en ontwikkeld met behulp van professionals. De LIFA® technologie zit onder andere in de Helly Hansen ondershirt Lifa Crewneck 75105 of de Helly Hansen Lifa Pant 75505.

Oog voor het milieu ‍

Helly Hansen streeft ernaar om producten te maken die generaties lang meegaan. Vandaag de dag zijn de producten van Helly Hansenuit de jaren 70 nog steeds te zien in de straten van de stad en op de werkvloer. Met behulp van duurzame stoffen willen zij producten maken die langeretijd meegaan en zij streven er voortdurend naar om materialen met de laagste milieu-impact te ontwikkelen en hiermee te werken.

Helly Hansen Chelsea evolution mid 78262
Naar webshop
Helly Hansen Gale Rain Jacket 70282
Naar webshop
Helly Hansen Lifa Merino half zip 75107
Naar webshop
Helly Hansen Oxford service shorts 77464
Naar webshop