GeoMax

Bij GeoMax focussen ze zich op het bieden van de kwaliteiten functionaliteit van bouw- en landmeetkundige apparatuur. Door het verwijderen van de franje kunnen zij producten leveren die "Works when you do". Onafhankelijk van het weer, de locatie en de opdracht.

Works when you do

De systemen omvatten gebruiksvriendelijke, uiterst productieve total-stations, GNSS-instrumenten, unieke software, roterende enlay-outlasers, optische en digitale niveaus en accessoires. Ze staan bekend om robuustheid, gebruiksgemak en uitstekende software ontworpen door en voorgebruikers in de bouw- en landmeten.

Uniek met software

Ze gebruiken niet zomaar een software. Terwijl de meeste grote spelers oplossingen aanboden op Windows CE, introduceerde GeoMax de 's werelds eerste Android-compatibele software: X-PAD. 

X-PAD biedt iedereen flexibiliteit om zijn werktaken te digitaliseren en is beschikbaar in vele versies voor dagelijks gebruik (X-PADUltimate) op het veld of op kantoor en technische werkplaatsen (X-PAD OfficeFusion, Calmaster). De software werd en wordt nog steeds ontwikkeld voor en door de gebruikers. 

Ezicat Geomax kabeldetector I500
Naar webshop
Geomax Digitaal waterpasinstrument ZDL700
Naar webshop
GeoMax enkel afschotlaser zone60 HG
Naar webshop
Geomax rioollaser Zeta125
Naar webshop