Festool

Goed is voor Festool nooit goed genoeg. De wil om iets perfect te doen en een uitstekende kwaliteit te realiseren. Dat is typisch Festool. En dat is ook typerend voor de regio vol met marktleiders uit andere branches waarbij vakmanschap, eigenheid en het hoogste kwaliteitsbesef tot unieke producten en diensten leiden.

Begrip voor het werk van onze professionals in de kleinste details

De vakman staat in alles centraal. Om de vakman maximaal te ondersteunen in het werk is hij vanaf het begin in het ontwikkelingsproces van nieuwe machines nauw betrokken. Hierdoor bouwt Festool machines, op maatgemaakt voor jouw werk:

·        Ergonomische
·        Lichtgewicht
·        Gemakkelijk te gebruiken
·        Krachtig
·        Zeer robuust
·        Betrouwbaar

Hierdoor kan de vakman niet alleen makkelijker, sneller en efficiënter het beste resultaat bereiken. Hij doet dit ook nog eens met heel veel plezier.

Gereedschap voor het beste resultaat

Festool helpt gepassioneerde vaklieden hun ambitieuze doelen zo efficiënt, effectief en succesvol mogelijk te behalen! Festool wilt professionals trots maken op hun geleverde werk. Werken met het gereedschap van Festool garandeert nauwkeurige en perfecte resultaten met veilige en stofvrijewerkomstandigheden.

Festool Stofzuiger CTL MIDI I
Naar webshop
Festool Invalcirkelzaagmachine TS 55 FEBQ-PLUS-FS
Naar webshop
Festool Accu-haakseslijper AGC 18-125 EB-Basic
Naar webshop
Festool Accu-schroefboormachine TXS 2,6-Plus
Naar webshop