Dassy

Workwear that does the job for you - Het is meer dan een slogan. Het is een missie. Om werkkleding te bieden die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. En zo professionals te helpen om het maximale te halen uit hun job.

Kwaliteit

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Zij kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan.

Als extra kwaliteitsgarantie heeft DASSY ook het volledige productieproces in eigen beheer: van het ontwerp van de kleding, tot de productie en de distributie ervan. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van de DASSY-werkkleding, maar laat ook een snelle en efficiënte levering toe én een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.

Functionaliteit

Werkkleding moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom wordt de werkkleding van naald tot draad vakkundig ontworpen én getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Zo weten we als geen ander welke werkzakken een professional nodig heeft en welke praktische features een reële meerwaarde bieden. Denk maar aan de typische DASSY brede zoom waardoor je je werkbroek gemakkelijk 5 cm kunt verlengen. Ook het belang van een goede pasvorm kan niet onderschat worden. Kleding die goed zit, is namelijk niet alleen comfortabeler en praktischer, maar ook veiliger.

Duurzaamheid

Inzetten op kwaliteit, dat komt ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede. Anders verwoord: je werkkleding gaat langer mee. Daarvoor vertrouwt Dassy op gevestigde waarden, zoals het merk Cordura®,de extreem slijtvaste stof waarmee de werkkleren op strategische plaatsen versterkt wordt, en de robuuste ritsen van YKK.

Design

En dat het er ook goed uitziet? Dat is een extra troef van de werkkleding! DASSY combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. Alle collecties worden ook zo opgebouwd dat je snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in functie van de bedrijfskleuren.

Dassy Gravity
Naar webshop
Dassy Convex
Naar webshop
Dassy Helix
Naar webshop
Dassy Axis
Naar webshop