Bollé

Bollé Safety onderzoekt alle potentiële risico’s op oogschade in de werkomgeving om zo de beste veiligheidsbrillen te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste Europese normen. Het merk is vertegenwoordigd in alle sectoren, van bouw tot industrie, en biedt branche-specifieke beschermingsmiddelen.

Bescherming voor elk beroep

Voor elk beroep en risico biedt Bollé dus bescherming. Daarnaast wordt tijdens het ontwerpproces rekening gehouden met verschillende gezichtsvormen, wat optimale bescherming en een hoog draagcomfort garandeert. Omdat comfort voor Bollé erg belangrijk is, zijn allerlei technieken ontwikkeldom de pasvorm zo prettig mogelijk te maken. Bovendien zorgt klantgericht innoveren ervoor dat de producten perfect aansluiten op de klantbehoeften en –wensen.

Hun missie

De ogen van werknemers beschermen, overal ter wereld, in de meest veeleisende omgevingen en hun prestaties verbeteren. Oogbescherming personaliseren, oplossingen op maat ontwikkelen, de deskundigheid aanpassen aan de specifieke eisen van elke regio, anticiperen op nieuwe behoeften en eisen van de groeiende markten. Elke dag doen zij weer een stap extra om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Viper veiligheidsbril met heldere lens
Naar webshop
Cobra veiligheidsbril met heldere lens
Naar webshop
Tryon OTG Overzetbril met heldere lens
Naar webshop
Rush Veiligheidsbril met heldere lens
Naar webshop