Bahco

Zeg je Bahco, dan praat je over topgereedschap dat bekendstaat om het bekroonde innovatieve en ergonomische design. Niet voor niets vertrouwen vakmensen uit de hele wereld blindelings op het gereedschap met daarop het vertrouwde beeldmerk van Bahco. Want daarmee heb je écht iets goeds in handen.

Schat aan kennis

Het team met specialisten bouwt op meer dan 130 jaar ervaring. In die tijd hebben zij een schat aan kennis opgedaan van alle markten waarin de gereedschappen gebruikt worden. Zij luisteren naar klanten die hen vertellen wat ze met het gereedschap willen bereiken en nemen hun commentaar ter harte. Dat is waardevolle informatie die hun helpt om het gereedschap nóg beter te maken.

Voor professionals

Bahco-gereedschap is ontworpen vóór professionals en dóór professionals. Het is comfortabel, plezierig in gebruik en is ongekend duurzaam. Overal, van boomgaard tot wijngaard en van tuin tot bos, levert het hand- en elektrisch gereedschap van Bahco langdurige en ongeëvenaarde prestaties.

Wijnboeren, tuinders, boomkwekers, fruittelers en hoveniers over de hele wereld kiezen voor snoei- en snijgereedschap van Bahco. Professioneel en betrouwbaar elektrisch gereedschap met ijzersterke accu’s dat nauwelijks van ophouden weet.

Trekstang verwijderingsset
Naar webshop
Steekringratelsleutelset
Naar webshop
ProfCut Toolbox handzaag
Naar webshop
Phillips-schroevendraaier met rubber greep dubbele handgreep
Naar webshop