Professioneel gereedschap kopen

Sla de spijker op de kop

Gereedschap wil je gewoon voor elkaar hebben. Voor jouw mensen. Dat moet snel en makkelijk. Niet dat je continu moet zoeken en dat het bij Jan en Alleman vandaan komt. Gewoon één leverancier voor alles. Voor al je bedrijfsgereedschap. Dat moet niet moeilijk zijn.
Klopt. Al roepen onze klanten wel anders, voordat ze bij ons gereedschappen kopen. Accu gereedschap van leverancier A en ander bedrijfsgereedschap van leverancier B. Wat een gedoe.

Wat valt er bij jullie te halen?

Gereedschap. Makita gereedschap. Festool, Hikoki, Topcon en Kelfort. Je bent er nog niet. Ook gereedschap van Bahco, Van Voorden en Knipex. Dat was nog maar een kleine greep uit onze gereedschap.
Een greep. Die hebben we trouwens ook. Ook wel mestvork genoemd in de volksmond.

“Natuurlijk gaan er wel eens dingen mis. Dat is alleen maar menselijk. Het is echter de manier waarop dat wordt opgelost.”

Marc van Oorschot - Inkoop van den Heuvel
Lees het verhaal

Gereedschap inclusief een partij kennis

Welk zaagblad moet op de bandenzaag? Past Hikoki of Makita gereedschap bij ons? Alle gereedschap is inclusief een partijtje kennis. Bert, Rob, Evert, Diederik, Joost, Jan Dirk, Berto, Gijs en Geonne hebben er verstand van.

Goed gereedschap is het halve werk. De andere helft krijg je door persoonlijke aandacht en service vanuit het hart.

Gereedschappen kopen

Eerst het gereedschap zien, voelen en ervaren? Dat kan gewoon in onze showroom.
Bij Gijs. In Ochten.

Dit moet je niet vergeten..

Het onderhoud van gereedschap is goud waard. Je verlengt de levensduur van jullie bedrijfsgereedschap. Dat scheelt jou en jouw organisatie in je portemonnee. En niets is zo duurzaam als minder consumeren. Alle kleine beetjes helpen.

Een waterpasinstrument moet je kalibreren. Geldt ook voor rioollasers. Elektrische gereedschappen moet je keuren. Gedoe. Dat valt mee. Als je het voor onze deur zet, regelen wij het. Of anders komen we het gereedschap bij je ophalen. Net zo handig. Gebruik onze reparatie en kalibratie service.

Gereedschappen kopen. Bij één leverancier. Zonder gedoe. Beloofd.
Krijg passend adviesDownload gratis onze catalogus

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmeten otoplastieken
Datum: Vrijdag 28 oktober
Tijd: Vanaf 14.00u
Locatie:
HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!