Bedrijfskleding laten wassen en repareren

Laat maar lekker draaien

Bedrijfskleding kopen is niet moeilijk. Dan ben je alleen er nog niet. Het is wel handig om je te verdiepen in het gebruik en onderhoud van bedrijfskleding. Zodat werkkleding lekker lang meegaat.

Waar je moet beginnen? Hier. Bij ons.
Bedrijfskleding gaat toch gewoon met onze mensen mee naar huis? Gooien ze thuis in de wasmachine. Er markeert namelijk niks aan hun handen. Klopt. Dat kan ook. Maar niet bij alle werkkleding.

Was dat ‘m?

Voornamelijk bij veiligheidskleding met normeringen werkt het anders. Door deze werkkleding te wassen slijt de beschermende laag. Krijg nou wat. Kan dat niet anders? Nee. Helaas niet.

Bedrijfskleding niet wassen is geen optie. Want door vuil vermindert de bescherming ook. Voor de hygiëne van jouw mensen is dat natuurlijk al helemaal niks. Dus? Laten wij jullie bedrijfskleding wassen.  

Kind kan de was doen

Door controles check, check, dubbelcheck en speciale was processen garanderen we die bescherming. Wasjes halen we gewoon bij je op. Geen gedoe. Waar, wanneer en hoe vaak? Dan willen we eerst weten waar jouw mensen de werkkleding dragen. Werken in de modder of een veiligheidsjas als decoratie aan de kapstok, maakt wel verschil.

Dan is het dus handig als we jou en je bedrijf kennen. Krijg je tenminste advies waar je iets aan hebt.

Repareren die handel

Bij die check, check, dubbelcheck, komen we ook weleens dingen tegen die anders horen. Ongelukken zitten in kleine hoekjes. Gat in de voering of een kapotte rits. Dat repareren we direct.

Ook voor alleen reparaties moet je bij ons aankloppen. Hard ook. Met kapotte bedrijfskleding valt namelijk niet te werken. Ook niet heel veilig.  Dat repareren we snel. Kunnen jouw mensen ook weer door.

Een stukje service. Voelt voor ons heel normaal. Wil je dat ook? Klop bij ons aan.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.