Bedrijfskleding wat past

Bij elke medewerker

Het oog wilt ook wat. Daarom kies je voor nette bedrijfskleding. Maar nog belangrijker is dat het lekker zit bij jouw mensen. Dat ze zich niet irriteren aan een jas die te strak zit. Of dat ze hun werkbroek moeten ophijsen.  Dus bedrijfskleding moet perfect aansluiten.

Stuur ons maar het werkveld in om bij jouw mensen te vragen waar ze tegenaan lopen bij jullie huidige bedrijfskleding. Of laat ze aan tafel schuiven. Op basis daarvan heb je straks een kledingpakket die iedereen met plezier draagt.  

Twijfel je of het wel werkt?

Dan laten we een paar medewerkers werken in een proefpakket. Kunnen zij het ervaren. Dan hoor je het vanzelf of het lekker werkt.

Gratis passessie op locatie

Jullie bedrijfskleding moet natuurlijk bij elke medewerker als gegoten zitten. Daarom krijg je gratis een passessie. Bij jullie op locatie. Dan hoeven jouw mensen niet heen en weer. Dat kost veel te veel tijd.  

Geen ruimte bij jullie op kantoor voor een passessie? Dan nemen we onze kleedkamer op wielen mee, onze ‘pasbus’.

Heb je meerdere locaties? Of gaat het niet lukken om alle medewerkers op één dag door te laten passen? Dat is geen probleem. Doen we het op meerdere dagen en locaties.

Bedrijfskleding op maat

Niet elke medewerker heeft een basismaat. Wat onhandig zou je denken. Dat valt allemaal mee. Bij de passessies noteren we de juiste maten en eventuele maatafwijkingen. Dan krijgt je medewerker gewoon bedrijfskleding op zijn of haar specifieke maat.

Niet lullen, maar poetsen

De maatgegevens staan direct in je persoonlijke bestel management systeem. Jij en jouw mensen kunnen razendsnel bedrijfskleding bestellen. Want nu kan je echt niet meer wachten.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.