Bedrijfskleding op maat

Voor elke maat

Dat krijg je altijd. Representatieve bedrijfskleding voor elke maat. Je kiest dan een kledingpakket uit. Jas van dat merk. Werkbroek van het merk Dassy. In de kleur zwart, grijs of rood. Logo bij het poloshirt op rechts.

Bij bedrijfskleding ontwerpen gaat dat net even anders. Dan heb je namelijk nog meer mogelijkheden. En veel.

We noemen het niet voor niks een special. Jouw bedrijfsnaam op het label van de rits. Of de rits afwerken met jouw huisstijlkleur. Het beeldmerk op de mouw. En noem ’t maar op.  

“ We hebben een voorstel gekregen met oog voor kwaliteit en detail. Dat past bij ons! We vinden het belangrijk dat onze huisstijl grondig wordt doorgevoerd.”

Ben Bolman – Adjunct-directeur Van de Beeten

Bedrijfskleding maken is uniek

Klinkt gelijk als veel werk. Is het niet. Wat het wel is? Uniek. Je hebt namelijk 100% garantie dat alleen jouw mensen deze kleding dragen.

Hier zie je een medewerker van St vd Brink aan het werk. Het T-shirt wat hij draagt is afgewerkt met de kleur rood. Precies dezelfde kleur als in hun huisstijl. Die hebben wij niet standaard. Nu wel. Maar dat ligt op voorraad. Speciaal voor St vd Brink.

Daar moet je meer van weten

Bij St vd Brink en Van de Beeten speelt de zichtbaarheid van hun medewerkers een belangrijke rol in bedrijfskleding ontwerpen. Dat geldt vast en zeker ook voor jouw bedrijf.

Maar voor beide bedrijven is er een ander kledingpakket samengesteld. Logisch ook. Want de ene werkt in de transport en de andere in de grond.

Bij bedrijfskleding op maat krijg je dus dat persoonlijke advies helemaal tot in de detail. Dan gaan we helemaal los. Vooral Berto, Bert, Coen, Rob en Evert kunnen er wat van.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.