Snel bedrijfskleding bestellen

Jij of je medewerkers

Een persoonlijke webshop. Ook wel bestel management systeem (BMS). Waar jij en je medewerkers heel eenvoudig bedrijfskleding bestellen. Elke medewerker heeft een account met zijn eigen bedrijfskleding, maten en budget in jullie huisstijl.

Dat is nog eens handig!

Alsof je gewoon online aan het shoppen bent. Maar dan alleen kleding wat past bij jouw bedrijf. Zo’n video is leuk, maar graag alle opties even op ’n rijtje:
  1. Alles in jullie huisstijl, zodat jouw mensen het direct herkennen.
  2. Alleen jullie gewenste pakket staat op de webshop. Naast bedrijfskleding, kan je ook PBM en gereedschappen toevoegen.
  3. Per medewerker is alleen het pakket beschikbaar die bij hem of haar past.
  4. Jouw mensen krijgen een persoonlijk budget of validaties op productniveau. Zo houd je wel de controle.
  5. De bestellingen worden standaard op jullie bedrijfsadres geleverd. Liever bezorging aan huis? Dat kan ook!
  6. Jij hebt 24/7 inzicht in de actuele en afgeronde bestellingen, leveringen, bestelhoeveelheid per medewerker. En noem ’t maar op.
  7. Retouren regel jij of jouw mensen snel via het BMS. Met één druk op de knop.
Ook zo’n keuze. Wil je dat jouw mensen allemaal binnen één periode bedrijfskleding bestellen? Of wil je het net als bij St vd Brink:
Lees het verhaal

“Iedere medewerker krijgt bij ons namelijk twee keer per jaar een aantal punten toebedeeld, waarmee de kleding besteld kan worden. Nu is er voor elk seizoen een nieuw saldo beschikbaar.”

Gerrit Jan Mulder – Directeur St vd Brink

Wat zijn jouw wensen? 

Die wensen kan je bij ons op tafel leggen. Of je gewoon laten adviseren wat voor jullie bedrijf het beste werkt. Regelen wij dat. Onze collega Anton is daar goed in. Geef hem een uurtje en de webshop is klaar voor gebruik.
Krijg passend advies
Of vraag een demo aan. Dan kan je ‘t alvast ervaren.

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.