Bedrijfskleding met logo

Bedrukte bedrijfskleding of bedrijfskleding borduren

Bedrukte bedrijfskleding is niet nieuw. Jou hoeft dus ook niet verteld te worden dat bedrijfskleding met logo je bedrijfsimago versterkt. Dat jouw mensen het visitekaartje van het bedrijf zijn. Dat weet je ook.
Lees het verhaal

‘Chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf, dus is het belangrijk dat zij er netjes bijlopen.’

Gerrit Jan Mulder – Directeur, St vd Brink

Maar wat jij niet weet..

Dat het niet te doen is om een logo op de achterzijde van een overhemd te borduren. Dan gaat de borduring trekken. Dat is geen mooi gezicht.  

Of bij T-shirts. De stof is daarvoor veel te dun. Bij hele kleine letters in jouw logo is bedrijfskleding borduren trouwens ook niet handig.
Wel krijg je 100% garantie bij bedrijfskleding borduren dat het niet verkleurd en niet krimpt. Komt doordat de borduurgaren van polyester zijn. Daar spat de exclusiviteit vanaf.

Bedrijfskleding borduren

Bij bedrijfskleding bedrukken zijn de kleuren van je logo precies zoals het hoort. En de kleinste details zijn duidelijk te zien. Tenzij je een kilometer verderop staat. Dan wordt het een ander verhaal.

Vergeet dit niet!

Bedrijfskleding met een logo van een minimale grootte van 70cm2 is aftrekbaar bij de belasting. Dat is nog eens mooi meegenomen. Daar hoef jij niet over na te denken bij bedrijfskleding kopen. Dat doet Jan Dirk wel. Of Rob.  

De conclusie. Het verschilt dus per klant of we bedrukte bedrijfskleding adviseren of bedrijfskleding borduren. Dat vraagt om een persoonlijk gesprek. Bij jou of bij HKV. Hier kan je gelijk zien hoe Anja en Marianne bedrijfskleding bedrukken.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.