Persoonlijke bezorging

Op kantoor, aan huis of op de werkplaats

Wat voor jou en jouw mensen het meest handig is. Als je een transportbedrijf hebt, met vrachtwagenchauffeurs die weinig op kantoor te vinden zijn, is een levering aan huis wel zo makkelijk. Of wat denk je van medewerkers in de GWW, die vaak starten vanaf het magazijn, dan wil je hun bedrijfskleding daar hebben liggen.

Levering zoals je het wilt

Je wilt er niet naar omkijken. Gewoon als standaard inregelen. Zodat jij en jouw mensen weten wat ze kunnen verwachten. Met bedrijven die je voor gingen, hebben we afspraken over vaste aflevermomenten. Bijvoorbeeld elke maandag en donderdag.

Onze vrachtwagenchauffeur Wijnand rijdt daardoor efficiënte routes, zodat hij het aantal kilometers flink vermindert. Dat betekent een lagere C02 uitstoot. Want alle kleine beetjes helpen voor een duurzamere wereld.  

Zorg over jouw pakket

Geen pakketbezorger die jouw bestelling voor de deur gooit. Maar Wijnand van HKV. Die met plezier jullie terrein oprijdt om de bestellingen af te leveren bij de juiste deur. En ook gewoon binnenloopt om het netjes op de plek te zetten. Of bedrijfskleding direct in de locker van jouw mensen legt.

Met spoed graag!

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Werkschoenen die kapot gaan, terwijl jouw mensen de volgende dag weer op de bouwplaats werken. Dan moet je nieuwe hebben. En snel. Jouw bestelling gaat diezelfde dag nog de deur uit.
Lees het verhaal

“Soms hebben we artikelen met spoed nodig, of zijn er specifieke artikelen nodig die niet op de webshop staan. Meestal bel ik dan even en dan wordt het alsnog voor ons geregeld. Die flexibiliteit is heel prettig.”

Marc van Oorschot – Inkoop Van den Heuvel

Een retourtje bedrijfskleding

Bedrijfskleding met jullie huisstijl past alleen bij jouw bedrijf. Dus retourneren van bedrijfskleding geldt alleen als je bijvoorbeeld verkeerde maten geleverd krijgt. Gelukkig komt dat niet vaak voor. Want hier checken we alles dubbel.

Een retournering aanmelden kan makkelijk via ons bestel management systeem. Of door een belletje of per mail. Dan krijg je een retourformulier die je mee moet sturen met de bestelling. 

De bestelling is dus 9 van de 10 keer helemaal naar wens. Daarom versturen we niet standaard een retourformulier mee. Die belandt dan toch in de papiercontainer. Niet zo duurzaam.  Als je service wilt die helemaal is afgestemd op jouw bedrijf. Dan moet je ons bellen.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.