Zo wil je bedrijfskleding kopen

Snel en zonder gedoe

Kleren maken de man. En de vrouw. De vraag is niet of je bedrijfskleding nodig hebt, maar hoe je de juiste keuze maakt. Comfort, uitstraling, prijs, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit. Bij het kopen van bedrijfskleding komt heel wat kijken. Wat is voor jouw bedrijf het belangrijkste?

Daar zakt toch je broek vanaf!?

Dat bedrijfskleding zorgt voor werkgeluk en veiligheid weet je al. Ook dat bedrijfskleding lekker moet zitten en moet passen bij jouw bedrijf. Nee, het enige dat je wilt is bedrijfskleding kopen zonder gedoe. En een beetje vlot graag.

“We wilden een professionele partij aan tafel met veel ervaring in ontwerpen van werkkleding.”

Maarten Schutte – KAM-coördinator Bnext.nl
Lees het verhaal

Bedrijfskleding kopen is niet moeilijk

Bedrijfskleding kopen zou zo gepiept moeten zijn. Bedrijfskleding voor vrouwen en mannen. Van smalle maten tot XL bedrijfskleding. Logo erop en gaan.

Wat ik wil uitstralen zeg je? Dat iedereen op de werkvloer zich met elkaar verbonden voelt. Veilig kan werken. Dat het lekker zit maar ook dat het niet na 3 wasbeurten gekrompen is. Het moet lang mee gaan en goed blijven.

Geen gedoe met bedrijfskleding en PBM

Is het te veel gevraagd dat een leverancier zich eerst verdiept in jullie business? En medewerkers persoonlijk leert kennen zodat ze snel en goed geholpen worden? Hallo, dat is toch jullie werk!?

Ik herinner me nog onze vorige bedrijfskleding leverancier. Die beloofde van alles maar na de handtekening gaven ze niet meer thuis. Nieuwe medewerkers die weken op hun bedrijfskleding moesten wachten. Miscommunicatie. Elke keer een nieuwe accountmanager. Daar zakte letterlijk mijn broek vanaf!

Oh ja, ik wil ook iets dat echt herkenbaar is voor ons. Iets unieks. Zodat klanten en leveranciers, telkens als ze ons zien, meteen weten dat wij het zijn. Hebben jullie zo’n idee? Dat kan toch wel binnen ons budget. Of niet?

Oef… Je zei toch dat bedrijfskleding kopen makkelijk was?
Lees het verhaal

“Chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf, dus het is belangrijk dat zij er netjes bijlopen.”

Gerrit Jan Mulder – Directeur St vd Brink

Bedrijfskleding kopen doe je zo

Hippe bedrijfskleding. Nette bedrijfskleding. Trendy bedrijfskleding. Stoere bedrijfskleding. Moderne bedrijfskleding. Professionele bedrijfskleding. HKV levert het allemaal. Gepersonaliseerd naar jouw mensen, huisstijl en budget.

Weinig onderscheid en verschil

Het onderscheidend vermogen van een bedrijfskledingleverancier zit ‘m niet in de merken, die makkelijke online bestelportal of het uitgebreide assortiment van werkkleding, werkschoenen, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en PBM. Dat hebben ze allemaal.

Nee, het verschil wordt gemaakt door de mensen.
Lees het verhaal

“We hadden duidelijk beide hetzelfde doel, namelijk om de klus in een half jaar te klaren.”

Niels Boudewijn - Planner van Doorn Geldermalsen

Onze eerste stap?

Luisteren en vragen. Zo achterhalen we de vraag achter de vraag en geven we jou de antwoorden waar jezelf nog niet aan had gedacht. Simpel, omdat het jouw dagelijkse werk niet is.

Zo maken wij bedrijfskleding kopen heel eenvoudig.

Vaak zijn er drie punten die je toch vergeet…

Bij al onze klanten ontdekten we in het eerste gesprek vaak drie punten waardoor ze gefrustreerd waren over hun bedrijfskleding en leverancier. Wil je ontdekken wat jij zeker nog niet weet? Of wil je checken wat je nu hebt ook echt goed is?
Joost, Bert, Dirk Jan, Berto, Rob en Evert zijn jouw zwaargewichten in bedrijfskleding. Samen hebben ze meer dan 68 jaar ervaring. Alles al een keer meegemaakt. En ja, ook Bert is weleens een keer uit zijn broek gescheurd.

Ervaar ook hoe bedrijfskleding kopen leuk kan zijn. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.
Krijg passend adviesDownload gratis onze catalogus

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oeps! Zijn alle velden goed ingevuld?
Aanmeten otoplastieken
Datum: Vrijdag 28 oktober
Tijd: Vanaf 14.00u
Locatie:
HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!