Werkschoenen die passen

Met de veiligheidsneus op de feiten

Werkschoenen voor jouw mensen. Met zo’n stalen neus en antislip zool. Voor als stenen uit hun handen glippen of bij een gladde werkvloer. Jou hoeft niet verteld te worden wat je nodig hebt om ze te beschermen. Dat weet jij: veiligheidsschoenen voor dames en veiligheidsschoenen voor heren.

Regelen die werkschoenen

Bij werkschoenen is het niet anders dan bij vrijetijdsschoenen. Er zit verschil tussen werkschoenen voor dames en werkschoenen voor heren. Ook is elk merk verschillend.

De werkschoenen van het merk No Risk staan bijvoorbeeld bekend om hun comfort door de isolerende kurklaag. Terwijl veiligheidsschoenen van Grisport hoog scoren op comfort door extra hielversteviging.

Plus onze 25 andere werkschoenen merken. Daar hebben we het een andere keer wel over.

Bescherming van top tot teen

Waar jouw mensen mee opstaan en mee naar bed gaan. Alleen dat gevoel dan, dat ze de veiligheidsschoenen niet meer uit willen doen. Want werkschoenen horen thuis gewoon op de deurmat. Houd het allemaal wel net zo schoon.

Dat jouw mensen verschillende schoenmaten hebben. Dat weet jij ook. Maar je hebt ook verschillende voettypes. Platvoeten of holvoeten bijvoorbeeld. Niet dat je nu gaat letten op de voeten van jouw mensen. Dat doen wij wel.
Het kan zijn dat de hakhoogte van de werkschoenen hierop aangepast moet worden. Zodat je medewerker wel lekker de dag doorloopt. Dat regelen we gewoon tijdens een passessie op locatie. Zonder gedoe en frustraties. Beloofd.

Ga voor werkschoenen die passen. En voor een partner die bij jou en jouw bedrijf past. Kies voor HKV als je van persoonlijke aandacht, oprechte interesse en service vanuit het hart houdt.
Krijg een passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.