Lekker werken in nette werkkleding

Om vies in te worden

Allemaal leuk en aardig. Moderne werkkleding kopen. Je begrijpt toch zeker ook wel dat onze mensen in de bagger werken? Dat zit na één werkdag van top tot teen onder de modder.

Juist met zo’n werksituatie wil je werkkleding die makkelijk te wassen is. Of gewoon het advies om de werkkleding om het jaar te vervangen. Als die stank ervoor geen mogelijkheid uitgaat.

Dat is het ‘m!

Het stukje advies. Moderne werkkleding kopen kan je namelijk op elke hoek van de straat. Maar bij ons moet je zijn voor service. We leren jou en het bedrijf kennen door gewoon te luisteren. Dus weten wij exact wat jij en je medewerkers nodig hebben. Aandacht. Op jullie tijd.

Groothandel in werkkleding

Jassen, bodywarmers, T-shirts, polo’s, vesten, truien, werkbroeken en overalls. Een groothandel werkkleding. Werkkleding voor dames en werkkleding voor heren. Zodat elke medewerker lekker werkt. Met werkkleding op maat en afgestemd op jullie werk. Niet dat je elke keer een blote onderrug ziet als ze gebukt werken.

Werkkleding met of zonder rits

Ook zoiets. Kies je voor een trui of een vest. Een vest heeft een opening aan de voorkant, terwijl je een trui over je hoofd heen moet trekken. Wat denk je bij een werkjas? Ga je dan voor een zichtbare ritssluiting of een verdekte ritssluiting?

Zoveel keuzes. Die maak je niet alleen.

Werkkleding met logo onder je capuchon?

Een logo op werkkleding. Is voor ons een eitje. Wel maken we onderscheid of we werkkleding bedrukken of borduren. Bedrukte werkkleding met het logo bovenaan op de achterkant is populair. Maar met een sweater verdwijnt die onder de capuchon.

Sta jij niet bij stil. Logisch ook, omdat het niet je dagelijkse werk is.
Ontdek ook hoe jij lekker kan werken met een partner die je snapt. En begrijpt.
Krijg een passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.