Veiligheidskleding op en langs de weg

Oranje boven én onder

Jouw mensen zijn verplicht om veiligheidskleding, ook wel signalisatiekleding genoemd, te dragen als ze aan de weg werken. Dus: wegwerkzaamheden, bermonderhoud, leiding controle moet in een fluor oranjeoutfit. Dat klinkt je bekend in je oren. Nu alleen nog regelen die handel.

Leve RWS werkkleding

T-shirts, polo’s, jassen en bodywarmers. Oranje boven. Check. Je bent er nog niet. Een oranje werkbroek is ook verplicht. Wel zo logisch van de Rijkswaterstaat (RWS).

Een oranje overall is ook een optie. Dan ben je in één keer klaar voor veiligheidskleding. Hebben je medewerkers wel wat langer de tijd nodig voor een plaspauze. Dus even afstemmen wat voor hun praktisch is.

"De kleding heeft een mooie pasvorm en voelt soepel aan"

Tom Verhoeven - Werkvoorbereider JvESCH

Veiligheidskleding in jullie huisstijl

De kleur oranje kan je niet ontwijken bij RWS werkkleding. Of je het nu mooi vindt of niet. Wat wel kan is jullie sausje eroverheen gooien door jullie logo erop te bedrukken.

Dat werkt met veiligheidskleding trouwens nét even anders dan bij andere werkkleding. Dat komt door de voorwaarden van de Rijkswaterstaat. Wat een gedoe. Dat valt mee. Regelen we voor jou!

Klasse dit!

RWS werkkleding, oranje veiligheidskleding of signalisatiekleding, net hoe je het wilt noemen, heb je in klasse 1, 2 en 3. Het verschil zit ‘m in de reflectiesterkte van de kleding.

Wat jullie nodig hebben, hangt sterk af van jullie werksituatie. Het heeft namelijk te maken met de toegestane maximumsnelheid en het risico op botsingen. Als auto’s voorbijrazen met meer dan 50 km/u moeten jouw mensen veiligheidskleding dragen in klasse 3.
Ervaar in een persoonlijk gesprek wat jullie nodig hebben. Of dat nou veiligheidskleding is of een partner die oprechte interesse heeft in jou en jouw bedrijf.
Krijg een passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.