PBM kopen zonder gevaar

Kijk, het is van HKV

Een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) moet passende bescherming bieden. En zo is het. Maar wat vaak wordt vergeten is dat een PBM veel gedragen moet worden. En dus ook lekker moet zitten.

Niet zomaar wat PBM kopen

Je moet dus niet zomaar wat PBM kopen, maar PBM dat persoonlijk past. Zodat het beschermt én lekker zit. Dat is de garantie van HKV. Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Zo maken wij PBM kopen persoonlijk.
Lees het verhaal

‘Als er uitdagingen zijn, is een simpel telefoontje genoeg. Zo opgelost!’

Marc van Oorschot – Inkoop Van den Heuvel

Welke PBM heb jij nodig?

Wist je dat er alleen al voor stofmaskers 16 verschillende producten in vergelijkbare kwaliteit zijn? Welke hebben jouw medewerkers dan nodig? Dat is waar HKV het verschil maakt. Kennis en ervaring kan je niet kopen, dat bouw je op.

Zo mochten we ook de PBM leveren aan bedrijven zoals Bnext.nl, GMB en Swietelsky Rail Benelux.

‘Het is prettig dat er zo wordt meegedacht. Het contact is altijd goed. Die samenwerking is uiteindelijk het belangrijkste, als je het aan mij vraagt.’

Rutger den Drijver – QHSE manager Swietelsky Rail BeneluxB.V.
Lees het verhaal

Zorg dat je niets over het hoofd ziet

Bij al onze klanten ontdekten we in het eerste gesprek dat ze vaak belangrijke innovaties in PBM over het hoofd zagen. Wil je ontdekken wat jij zeker nog niet weet? En checken wat je nu hebt ook echt goed is?
Vraag het aan Bert, Rob, Diederik, Jan Dirk, Berto of Willeke. Die zien niets over het hoofd. Maar liever op het hoofd. Een veiligheidshelm bijvoorbeeld.

Ervaar ook hoe PBM kopen leuk kan zijn. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we je in 60 minuten mee in de wereld van HKV. Bij jou of bij ons.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmeten otoplastieken
Datum: Vrijdag 28 oktober
Tijd: Vanaf 14.00u
Locatie:
HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!