Werkkleding transport

Of bedrijfskleding logistiek

Jij regelt werkkleding transport. En werkkleding logistiek. Dat vraagt veel van je. Want jij moet met iedereen rekening houden.  Orderpicker, heftruckchauffeur, koerier, planner, vrachtwagenchauffeur, logistiek manager en noem ’t maar op.  

Of kies je voor elke functie een ander kledingpakket? Veel werkkleding kan wel gewoon hetzelfde zijn. Zoals hier die spijkerbroek van 247 Jeans. Die kan gedragen worden door een planner, maar ook door een vrachtwagenchauffeur. Dat is nog eens handig.

Sta stevig in je werkschoenen

Bij die klompen is dat wel anders. Vrachtwagenchauffeurs vinden dat fantastisch. Dat is namelijk handig bij het in- en uitstappen. Maar een orderpicker wordt hier niet blij van. Daar wil je sowieso werkschoenen voor hebben met een S3-classificatie. Die zijn het veiligst.

We hebben ook moderne werkschoenen met zo’n classificatie. Dat is dan weer handig voor een planner die op kantoor en in het magazijn loopt. Dan past het bij zijn representatieve outfit, maar is het ook veilig.

Maak het jezelf makkelijk

Ons advies is om de basis overal hetzelfde te houden. Zowel voor werkkleding transport als werkkleding logistiek. Per functie kan je het dan aanvullen met specifieke wensen en eisen. Als we alles hebben samengesteld, bestellen jouw mensen heel makkelijk hun eigen kledingpakket via ons bestel management systeem.

Kan het nog makkelijker?

Ja! Door met een leverancier samen te werken die er verstand van heeft. Het voor je regelt en zijn afspraken nakomt. Dat vinden wij hier vanzelfsprekend.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.