Industriële werkkleding:
wel of niet in een hokje? 

Jij bent uniek

Afval. Metaal. Machines. Chemische stoffen. Voedingsmiddelen. Zie jij de overeenkomsten? Het heeft allemaal te maken met de industrie. We plaatsen het met z’n allen in één hokje.

Eigenlijk zijn we bij HKV niet zo van de hokjes. Want iedere klant is uniek. Dat geldt voor jou, voor Bnext.nl en voor onze 5487 andere klanten. Jullie kledingpakket past niet voor niets alleen bij jullie. Het is afgestemd op jullie werk. En jullie wensenlijstje.

Dat is ook precies hoe het bij Bnext.nl eraan toe ging. Lees het hier!

Meer dan werkkleding

Hier heb je zo’n kledingpakket met industriële werkkleding. Voor mensen in de afvalindustrie. Je zou denken dat oranje onze lievelingskleur is. Maar dat is voor de zichtbaarheid van de afvalverwerkers.
Je ziet een softshell, winterjas, werkoverall en werkbroek. Allemaal werkkleding voor de industrie. Maar wel specifiek voor de medewerker tussen het afval. En natuurlijk werkhandschoenen, veiligheidsbril en werkschoenen. Want bescherming van jouw mensen gaat van top tot teen.

Mogen wij jou uit dit hokje plaatsen? Om gewoon advies te geven wat bij jou en jouw bedrijf past. Niet hetzelfde als bij 700 andere klanten. Die toevallig ook allemaal industriële werkkleding dragen.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.