De beste werkkleding voor GWW

Lekker in de buitenlucht

Of het nu regent, waait of de zon schijnt. Jouw mensen werken buiten. Vaak ook nog eens langs de weg. Dat vraagt om dubbel zo veel veiligheid.

Oranje veiligheidskleding

Hier zie je zo’n kledingpakket liggen. Bedrijfskleding voor als je werkt in de GWW. Of in de infrastructuur. Net hoe je het wilt noemen.

Een bodybroek en jack van Quest. Daaronder kan je het T-shirt dragen van Tricorp. Die hoeft niet per se reflecterend te zijn. Dus dan kan je ook kiezen voor een T-shirt zonder reflectie.

Werkkleding in het blauw

Werken in de grond-, weg- en waterbouw hoeft niet altijd in het oranje. Als je niet aan of langs (spoor)wegen werkt, kunnen jouw mensen gewoon in jullie huisstijlkleur werken. Zoals Van den Heuvel. Mooi in het blauw.
Bij Van den Heuvel werken 700 medewerkers. De ene tussen de waterleidingen en de ander tussen het riool. En iedereen draagt de juiste werkkleding.

Welke kleur werkkleding past bij jullie? Hoe werkt het met werkkleding voor verschillende functies binnen jouw bedrijf? Daar geven wij antwoord op.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmeten otoplastieken
Datum: 28 oktober
Tijd: vanaf 15.00u
Locatie:
HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!