Werkkleding voor hoveniers

Goed werk in groen

Werkkleding voor hoveniers. Of werkkleding voor in de groenvoorziening. Net hoe je, je wilt noemen.

Dat jullie in het groen werken is alleen al te zien aan jullie handen. Want die handschoenen zijn wel leuk. Maar 9 van de 10 keer ‘vergeten’ jouw mensen dat.
Wat niet wordt vergeten is als een werkbroek afzakt. Of dat die knelt. Daar ergeren jouw mensen zich groen en geel aan. Hun werkkleding moet wel lekker zitten. Logisch ook.

Ga voor groen

Werkkleding voor hoveniers in het groen. Hier hebben we een kledingpakket van het merk Tricorp. Om je even een beeld te geven. Maar dan heb je nog niet eens alles. Wat denk je van een regenpak? Of thermokleding? Het scheelt alles dat wij met je meedenken. Of beter gezegd: we regelen het voor je.
Kan je geen groen meer zien? Kies dan voor een kleur die bij jou past. Zoals de mannen van Greendex. Die lopen er in het oranje bij. Laat dat nou net ook hun huisstijl zijn.

Vergeet dit niet!

De zorg voor een groene wereld. Dan bedoelen we niet alleen het onderhoud wat jullie doen. Maar dat we bewuste keuzes moeten maken. Ook bij het aanschaffen van werkkleding voor hoveniers. Geldt trouwens ook bij gereedschappen.

Dus dan hebben we het over duurzaam. Recyclen, circulaire bedrijfskleding en noem ’t maar op.

Als je het aan ons vraagt, vraagt dit om een gesprek. Dan krijg je werkkleding dat bij jullie past. Kan jij daarna de bloemetjes buiten gaan zetten.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmeten otoplastieken
Datum: 28 oktober
Tijd: Vanaf 14.00u
Locatie:
HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!