Werkkleding waar je op kan bouwen

Samen kunnen we het maken

Jullie zijn bouwers. Jullie kunnen wel tegen een stootje. Dat verwacht je ook minstens van bouw werkkleding. Gewoon werkkleding dat lekker meebeweegt tijdens het sjouwen.

Door wind- en waterdichte jackets en thermokleding bouw kunnen jouw mensen door wind en weer werken. Dus die bouwkeet wordt dan alleen gebruikt om te schaften. Niet om te schuilen.

Nou en of!

Hier zie je bouw werkkleding. Alles in de kleur bruin. Van het merk Dassy. Maar er bestaan meer combinaties voor bouw werkkleding. Je kan ook kiezen voor de beste werkbroek bouw met een poloshirt van Tricorp.
In de winter is thermokleding bouw ook wel handig voor jouw mensen. Dat nemen we ook mee. Daar hoef jij niet over na te denken. Het is aan ons om jullie bouw werkkleding te regelen.

Wil je een leverancier voor bouw werkkleding waar je op kan bouwen? Die ook nog eens PBM en bouwgereedschap voor je regelt? Dan moet je hier zijn.
Krijg passend advies

Wil je weten hoe het echt zit?   

Top!

Dit is een stap in de richting van persoonlijk contact en kwaliteit. Je ontvangt een bevestiging in je postvak. Wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmeten otoplastieken
Datum: 22 juli
Locatie:
HKV Ochten,
Mercuriusweg 44
Meld je gratis aan!